ANDA TIADA RISIKO.. 90 HARI 100% JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!

Terima kasih kerana berminat untuk dapatkan MBO sampai ke sini.

Hai. Saya Muaz.

Agen sah Mensive Penang, Kedah, Perlis dan Perak.

Saya juga pengasas abangjambang.com yang anda sedang layari ni.

Secara ringkas, saya dah bantu ramai lelaki diluar sana lebatkan janggut, misai dan jambang di sekitar utara Malaysia dengan cara yang betul.

Ini antara feedback customer yang saya dah bantu.

Untuk masa terhad, saya nak bagi TIGA SPECIAL OFFER + DISKAUN khas buat anda yang berminat untuk dapatkan MBO hari ni..

1) BONUS 1 : 100% JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SETIAP PEMBELIAN MBO!

Saya berani jamin anda akan nampak kesan positif selepas guna MBO ni (dengan izin Tuhan selagi anda berusaha).

Jika selepas guna MBO ini dalam masa 90 hari dan anda rasa tiada perubahan (sikit pun bulu misai janggut jambang TAK GROW kat muka anda), 

saya tak layak simpan duit anda.

Maklumkan kepada saya dan saya akan pulangkan duit anda 100% (dan anda boleh simpan MBO itu atau berikan kepada sesiapa yang sesuai).

Offer Money-Back Guaranteed ini DENGAN SYARAT :

 1. Anda beli dan GUNA produk ni setiap hari tanpa skip (dalam tempoh 90 hari, 2 botol sampai habis).

 Tolong jangan beli dan tak guna ya 😂

 2. Anda betul-betul follow tips dan guide cara guna MBO yang saya akan share selepas pembelian

2) BONUS 2 : AFTER SALES SERVICE & SUPPORT TERBAIK SELEPAS PEMBELIAN

Selepas pembelian, saya akan share tips harian, guide, cara guna untuk mempercepatkan kesan lepas guna MBO ni.

Anda juga boleh tanya apa-apa soalan tentang MBO ni.

(Ini yang saya buat sejak dari dulu lagi saya menjadi ejen Mensive).

Saya tak tinggalkan anda keseorangan selepas anda membuat pembelian ni (ecewah).

Saya akan pastikan pelaburan anda berbaloi dan anda dapatkan misai, janggut dan jambang idaman mudah-mudahan 😊

– – – – – – – – – – – – – –

3) BONUS 3 : TAK PERLU BAYAR HARGA ASAL RM80 PUN SEBAB ADA DISKAUN & PAKEJ JIMAT!

Untuk jadikan MBO ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, HQ Mensive sediakan 3 PAKEJ JIMAT berikut :

1. PAKEJ 3 BOTOL RM240 RM180 FREE POS (DISKAUN RM60)

  • 3 botol tahan sehingga 4 - 6 bulan
  • Sesuai untuk anda yang nak beli sekali dengan kawan2
  • Moneyback guarantee (macam syarat atas)

2. PAKEJ 2 BOTOL RM160 RM120 FREE POS (DISKAUN RM40)

  • 2 botol tahan sehingga 3 - 4 bulan
  • Recommended pakej
  • Moneyback guarantee (macam syarat atas)

3. PAKEJ 1 BOTOL RM80 RM60 *EXC. POS (DISKAUN RM20)

  • 1 botol tahan sehingga 1 - 2 bulan
  • Moneyback guarantee selepas 2 botol (macam syarat atas)

“Ok bro. Saya dah jelas semua..

Saya nak buat pembelian sekarang!”

Anda boleh terus isi butiran dan buat pembelian dengan klik butang di bawah.

Rugi kalau anda beli MBO ni.

Ya, rugi kalau anda beli MBO ni NANTI.

Rugi kalau masih nak tunggu dan fikir.

Rugi, kalau tak beli sekarang.

Kelebihan dah ada. Testimoni dah bagi.

Paling best, saya bagi money back guaranteed yang tak dapat kat tempat lain kalau dalam masa 90 hari abang guna tiada kesan selepas 2 botol (macam syarat atas).

Setiap hari, hampir 2 ke 5 orang mesej saya untuk beli MBO ni.

Bertindak sekarang selagi stok masih ada.

Jangan tunggu-tunggu lagi 😊 

Ada soalan? Perlukan bantuan?

Boleh Call/Whatsapp saya di 018 233 8445 (Muaz) 😄
 
Saya akan berusaha bantu anda apa yang perlu.